martes, 12 de agosto de 2014

DAY 2 - MAYO FISH

Welcome to Bea-Utiful Kitchen. Today's recipe I learned from my mum. It consists of fish with potatoes and mayonnaise. It is very easy and is ideal for children to eat fish. I used:

Ingredients for 4 people:

-Frozen White Fish Fillets (with four is enough)
-3 potatoes
-2 medium eggs
-Roasted red peppers
-Mayonnaise
-Salt
-Parsley

Frozen fish is much cheaper and without bones. You can use the kind of fish you want. The cod here in England is very well priced. The one I used today I bought in Sainsbury (White Fish Fillets, Basics 520g) for just £1, 70. What a bargain! In Iceland you can also find it for £3-4.
Everything cost about 5 pounds.

Play the video & see the recipe!!


CANAL YOU TUBE:


For save time, put everything to boil together. While the potatoes and eggs are cooking, use a steam basket on top of the pot for boil the fish although they are not completely thawed. Potatoes take about half an hour, egg and fish are cooked before. I usually let everything cook until everything is ready, but you can get out the eggs and fish before.

You can also add at the end, chopped green (or black) olives that give very good flavor.

If you do not like mayonnaise, you can just put a little oil, sea salt and sprinkle pimenton over potatoes and fish instead. It is easier to find Paprika in England that Pimenton Dulce from Spain, although at Mark & Spencer you can have it at affordable price.

And until here was the show today!! In 15 days a new recipe!

Bon Appetit!!



Y AHORA EN ESPAÑOL:

Bienvenidos a Bea-Utiful Kitchen. La receta de hoy la he aprendido de mi madre. Consiste es pescado hervido con patatas y mayonesa.Es muy fácil y es ideal para que los niños coman bien pescado.

Para 4 personas:

-Filetes de pescado congelados (con cuatro os vale)
-3 patatas.
-2 huevos
-Pimientos rojos asados
-Mayonesa
-Sal
-Perejil picado

El pescado congelado es mucho más barato y sin raspas. Podéis usar el tipo que queráis. El bacalao por ejemplo, en Inglaterra está muy bien de precio y es asequible. El pescado blanco que he utilizado hoy lo compré en Sainsbury  (White Fish Fillets, Basics 520g) por tan sólo una libra con 70 peniques. ¡Un chollo! En Iceland también podéis encontrarlo por 3-4 libras.
Todo ha costado unas 5 Libras.

¡¡Pincha cualquiera de los vídeos para ver la receta!!

CANAL YOU TUBE:

Al poner a cocer todo junto ahorramos bastante tiempo. Mientras las patatas y el huevo se van haciendo. en la parte superior de la olla poned el pescado a hervir aunque no esté todo descongelado. Las patatas tardan una media hora, el huevo y el pescado estarán antes. Yo lo suelo dejar todo cociendo hasta que está todo listo, pero podéis sacar el huevo y el pescado antes para que se vayan enfriando.

He añadido perejil en un homenaje a Arguiñano. También podéis añadirle al final aceitunas verdes o negras picadas que le dan muy buen sabor.

Si no os gusta la mayonesa podéis ponerle simplemente un chorrito de aceite, sal gorda y espolvorear pimentón en las patatas y sobre el pescado. En Inglaterra es más fácil de encontrar Paprika que piemnton, aunque en Mark & Spencer lo tenéis a precio asequible. Yo me lo traigo de España...

¡¡Y hasta aquí el programa de hoy!! ¡En dos semanas una nueva receta!

¡¡Bon Appetit!!


Arguiñano es mi pastor, nada me falta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario